søndag 1. juli 2012

To søndagsbilder


Fordi det funker å lage middag av det man har. Her med datovare-foccacia, grilla paprika og squash, brie og pesto. Og litt kikerter til. NAM.

Hjemmesøndagshår for ei som bare er vant til tre frisyrer; løst hår, løst hår med noen spenner her og der, og hestehale (og litt mimring, jeg og bestiskusina ordna håret slik en gang på nittitallet). 

God søndagskveld og god ukestart!

(Ferieuke = bloggelyst, tydeligvis)

14 kommentarer:

 1. Det så godt ut! Og hurra for slik snurr, jeg mistenker av en eller annen grunn at du og jeg har laget samme frisyre med samme Silje, hihi<3

  SvarSlett
  Svar
  1. Det var godt! Og ja, det tror jeg nok du har veldig rett i! :D

   Slett
  2. Det er jo meg! :-D Åh, jeg må lese bloggene deres (Maren inkl.) oftere, eventuelt bare samle opp sånn som jeg gjør nå og bli ekstra blid og glad på en gang.

   Slett
 2. Jeg ordner fortsatt håret mitt sånn :D Kjøpte en sånn pinne med hull på toppen som man hadde på 90-tallet på glitter av alle steder.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hihi, ja, det var akkurat en slik en Silje hadde også :)

   Slett
 3. Så deilig mat og fancy sveis :)

  Ha en deilig uke :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så deilig kommentar! Ordet "deilig" er undervurdert :)

   Slett
 4. Nam! Eg syns det er så vanskeleg å ordna håret som er på andre sida av hovudet, du er flink som får det så fint!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hihi, da er det nok akkurat denne sveisen dramatisk mye lettere enn du tenker :) Lag løs hestehale - lag hull innafor strikken, putt hestehalen gjennom hullet :)

   Slett
 5. Maten så kjempegod ut! Og håret var utrolig søtt :-) Selv gidder jeg aldri å gjøre noe med håret, det henger stort sett bare der.. Haha.

  SvarSlett
 6. Såg veldig godt ut:) lalt e nesten godt med foccacia:) utrolig søt frisyra, koss gjør du det? Bare lage to halar sammen og trer i mellom? Eller? :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe, dødsenkelt: Jeg lagde en litt løs hestehale, lagde et lite hull innafor strikken og putta hele hestehalen gjennom hullet :)

   Slett