onsdag 25. juli 2012

To nye venner

Hjertet banka litt ekstra hardt da jeg gikk ut i butikken jeg jobber i for å plukke med meg disse og ta de med meg hjem.Å, så fine! Perfekt store, og perfekte på alle andre måter.

13 kommentarer:

 1. Svar
  1. Kom gjerne på tebesøk! :)

   Slett
 2. Fugler og folk som sitter i trær, i tillegg til oppmuntrende ord, gjør seg svært godt på krus! Så fine!

  SvarSlett
 3. Å, så fine! Veldig fint budskap på de :) Sånne fikk jeg lyst på også, får jeg spørre hvor du har kjøpt de? Du får unnskylde hvis det står et sted hvor du jobber, men jeg har ikke fått det med meg :P

  SvarSlett
  Svar
  1. :) Jeg tror ikke jeg har skrevet så tydelig hvor jeg jobber, nei, jeg jobber i museumsbutikken på Maihaugen i Lillehammer. Meeen jeg har sett dem på en museumsbutikk i Oslo også, jeg tror det var på museet for samtidskunst. :)

   Slett
  2. Takk for svar :) Tror ikke jeg får rotet meg til museumet i Oslo i nær fremtid da det skjer mye fremvoer med skolestart. Men etter et lite nettsøk fant jeg ut at koppene også selges på amazon. Tenkte ikke over at de solgtes der, tenkte kanskje det var noe egenprodusert for butikken din eller lignende :)Kanskje finner jeg også andre fine kopper av samme designer :)

   Slett
  3. Å, nå ble jeg glad, for jeg skulle gjerne hatt flere, men de vil ikke sende til Norge, isj. Jeg oppdaga akkurat noen nye kopper hos produsenten selv, så nå venter jeg bare på at de dukker opp i katalogene til leverandøren som sjefen min bruker. Nei, langt fra egenprodusert, det er Wild & Wolf som produserer og Rob Ryan sitt design. Han er fantastisk, forresten. :)

   Slett
 4. Fine, fine, fine! :) Liker store kopper, jeg. :)

  Sv: Tror du totalt har glemt det, for vi har snakket om det før. Jeg studerte ett år i Oslo, året før du studerte i Trondheim. :) Jeg husker en god del, og klarer å føre samtaler med døve og andre ts-brukere, men det blir mye "saaaaakte" og "om-igjen". :)
  Ta deg en kikk, jeg synes den er søt og sjarmerende og fin og, og, og. :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, de må være forholdsvis store, synes jeg, det føles så bortkasta å lage te i en liten kopp. Tomt alt for fort! :P

   ... og resten har jeg svart på hos deg :)

   Slett
 5. Fiine! Med kloke budskap :)

  SvarSlett