lørdag 30. juni 2012

Miniferie

Vi har vært på en liten Oslotur (altså storbyferie for oss, hehe). Vi har utforsket litt, spist masse, kost oss på kafeer og i parker og nytt det å være hjemmefra og det å være to. Godt! Vi er ikke så gode på å huske å ta bilder, men noen ble det heldigvis - turen er verdt å huske.
Vi har spist mat vi ikke får på restaurant i den lille byen vår, vært innom steder flere av dere medbloggere har skrevet varmt om, spist fantastisk pizza, kikka i fine butikker, gått fra kafé til kafé, kjøpt fine kjoler, fått litt veggisinspirasjon, spilt minikinasjakk i både parker og på kafeer, spist sjokoladefylte frokostpannekaker til dessert godt utpå kvelden, fått litt kunstpåfyll, vært på naturhistorisk museum (som alltid på storbytur), vært innom botanisk hage og tatt haugevis av bilder, gått amok i joghurtishimmelen (ja, det er is et sted under alt digget på bildet ovenfor). Mer glad i Oslo enn noen gang - men heldigvis er det godt å bo her, også.

(Finemannen har tatt alle bildene her)

3 kommentarer:

  1. Det ser deilig ut! Jeg blir bare mer og mer glad i Oslo, og er glad for å se at andre også blir det! Du er fin <3

    SvarSlett
  2. Åh! Hadde jeg visst dere var i Oslo så skulle jeg invitert dere over på hjemmelagde brownies og kaffe! :)

    SvarSlett
  3. Å så herlig! Ser ut som om dere har hatt gode dager i oslo. Oslo er en fin by å besøke :) En må ikke alltid reise så langt heldigvis

    SvarSlett