onsdag 25. mai 2011

Same procedure as every year

Endelig kan jeg konsentrere meg om oppgaveskriving i stedet for leilighetskjøp. Jeg ser nedtellinga i innleveringsmappene på fronter. Fem dager til første oppgave skal leveres, elleve dager til neste. Hva gjør jeg?


Vasker badet.

8 kommentarer:

 1. En klassiker, hihi <3 Lykke til med skoleting, plutselig er det ferie på ordentlig (og da kan vi vaske så mange rom vi vil, haha)

  SvarSlett
 2. Hehe, det er det. Takk! Det går heldigvis framover med oppgaven, selv om jeg akkurat vaska steikeovnen (det trengtes visst...).

  SvarSlett
 3. Kjenner meg igjen i det der! Jeg leser til fredagens eksamen, og har tatt meg selv i å skrubbe taket (?!) på badet og å se på en halv episode (det var alt jeg orket) av Paris Hilton's BFF. Da er man desperat etter et avbrekk! Lykke til med begge oppgavene!

  SvarSlett
 4. Hæhæh, I lol'd. :D

  (men du er fantastisk og så veldig flink :)

  <3

  SvarSlett
 5. Leiligheter verden over er aldri renere enn i eksamensperioden. :P

  SvarSlett
 6. Hahaha. Helt lik meg. Sånn må det bare være. Håper likevel du klarer å jobbe litt konsentrert. :)

  SvarSlett
 7. Hehe, jeg er vel neppe alene om den tendensen, jeg har vaska både ovn, kjøkkenskap og tak, tørka støv av vegger og alt mulig man aldri tenker på å vaske. I går beisa jeg to kommoder og en tv-benk - men det var etter å ha levert oppgave nummer én! Så det går heldigvis an å komme i mål selv om konsentrasjonen ikke alltid er på topp :P

  SvarSlett
 8. Bak deg noe godt og kos deg litt!

  SvarSlett