onsdag 13. april 2011

Fordi jeg ikke klarer å la være

I går regna det hele dagen, og jeg nøt det med prikkete støvler og blomstrete paraply. Nå er det sol og blå himmel, og det er fint det også - men jeg drømmer litt om denne følelsen allikevel:
(Ingen av bildene er mine; trykk for å se hvor jeg fant dem)

PS: Og vips, der ble det nytt bilde på toppen av bloggen, også!

7 kommentarer:

 1. Kjempefine bilder :) Jeg synes det er litt deilig med regn, jeg og, men kjenner jeg virkelig trenger sol og varme i disse dager... jeg blir i mye bedre humør med en gang sola skinner! :) <3

  SvarSlett
 2. Hehe, heldigvis for meg liker jeg sol også (noe annet ville jo vært trist), altså, selv om regn er noe ekstra. Alt med måte, og variasjon er bedre enn noe annet. Tenk så heldige vi er som bor et sted med så mye ulikt vær! :)

  SvarSlett
 3. For en fin samling fuktige bilder!
  Jeg er også glad i regn. Ble det kanskje mest etter å ha bodd i Irland et år, hoho! Følelsen av å være varm og tørr og trygg inne, kanskje med kakao og bok, mens regner trommer mot vindusrutene - det er herlig. Eller man kan ta støvlene og paraplyen fatt og våge seg ut, og høre plaskene og la håret krølle seg i den høye luftfuktigheten - det er også herlig. Og det å både i regnvær er kanskje det herligste av alt.
  Oi, dette ble en lang kommentar, men det må du nesten bare regne (haha!) med når du legger ut inspirerende bilder som disse! Ha en fin daaag!

  SvarSlett
 4. Så nydelige bilder! Og bare så du vet det så tenker jeg alltid litt på deg når jeg nyter synet og følelsen av fint regn <3

  SvarSlett
 5. Synne: Jeg elsker lange kommentarer! Og så herlig fine ting du skriver, jeg er enig i asbolutt alt (... bortsett fra at jeg ikke har bodd i Irland, da :P).

  Maren: Åh, nå ble jeg så glad!

  SvarSlett
 6. Søte rare Ane som drømmer og gleder seg over regn, når alle andre drømmer og gleder seg til vår, sol og sommer <3 Men jeg er enig med deg, flotte bilder!

  SvarSlett
 7. Hihi, jeg er glad i begge, altså. Det er bare så lenge siden det regna ordentlig at det ikke holdt med en dag - men da får jeg glede meg til neste gang, bare :)

  SvarSlett