torsdag 30. desember 2010

Fordi én ikke var nok

12 kilo kalkun. Seks til nyttårsaften, seks som skal stekes, deles og fryses, og nytes i lang tid framover. Ah.

4 kommentarer:

  1. Så kult å se at det ikke bare er vi som gjør sånt! :) vi også steker flere, og fryser ned. Billig, og genialt! :D

    SvarSlett
  2. Kalkun er konge! Jeg hadde tidlig nyttårsaften med kalkun i går, og det var utrolig godt. Kos dere!

    PS: Si ifra om du vil ha oppskrift på sykt god saus laget av krafta fra innmaten.

    SvarSlett
  3. Kathrine: Hihi, ja! Har aldri gjort det før, men det var jo så snill og grei pris, og kalkun er GODT. :)

    Hallgeir:
    Så bra du fikk litt mininyttårsaften her før du drar tilbake! Og selv om jeg egentlig tenkte "æææ, innmatssaus", så... ja, kanskje det? Send meg den gjerne! :)

    SvarSlett
  4. hihi, vi gikk ned veien her ifjord med 3 esker kalkuner. Naboene glana skikkelig! Det var utrolig komisk :D og så måtte vi ha dem til tining på soverommet, fordi der er det gankse kaldt. Og svigermor fniser hvert eneste år fordi hun tenker på alle kalkunene på soverommet vårt

    MEN vi sparte utrolig masse penger i og med at vi hadde billig kalkunkjøtt i lange tider! :D så da var det verdt det ;)

    SvarSlett