onsdag 29. september 2010

Maaat

Det at vi både fikk et fantastisk kamera i bryllupsgave og har blitt mye flinkere med mat i det siste gjør at det har blitt mange, mange bilder av mat i det siste. Jeg må jo skryte litt og vise fram hvor flinke vi har blitt? Er nok redd det blir flere matbildene her framover også, hehe.

Bruke-opp-det-vi-har-i-kjøleskapet-salat: Kikerter, isbergsalat, gul paprika, creme fraiche og litt pesto. NAM.
Kikertburgere (all ære til finemannen og hjartesmil): Kikerter, egg, mel, løk, og alt annet digg man vil ha; vi har hatt prøvd med hakka chili, hvitløk, vanlig ost og bittelitt parmesan, paprika (tror jeg?), alt mulig slags krydder. Godt!Bruke-opp-det-vi-har-i-kjøleskapet-wok (dagen etter salaten): Blomkål, squash, paprika, løk, gulrot og sjampinjong. Alt er godt i wok, altså!
Det ser litt godt ut, ikke sant?

2 kommentarer:

  1. NAM NAM NAMMENAM!
    og ikke en eneste kjøttbit i sikte :D

    SvarSlett
  2. Nesten så du blir litt stolt av oss, hæ? Skikkelig glad for den nesten-veggis-måneden vår, altså. Ikke det at vi spiser middag uten kjøtt fryktelig ofte nå heller, men vi spiser mindre til hver middag (og vi spiste egentlig ikke veldig mye før heller), og vi spiser _mye_ mer grønnsaker! Dropper gjerne pasta, potet eller ris og har bare grønnsaker som tilbehør ganske så ofte. Digg :D

    SvarSlett